Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Wiki basics»

Από PWMN
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Γραμμή 360: Γραμμή 360:
 
===4ο Βήμα===
 
===4ο Βήμα===
  
Ξαναδιαβάζουμε το άρθρο μας και διορθώνουμε τυχόν λάθη===
+
Ξαναδιαβάζουμε το άρθρο μας και διορθώνουμε τυχόν λάθη
  
 
===5ο Βήμα===
 
===5ο Βήμα===

Αναθεώρηση της 09:35, 20 Νοεμβρίου 2007

ΧΡΗΣΗ TOY P Wiki MN

Ποιός μπορεί να αξιοποιήσει του P Wiki MN;

Όλοι όσοι το επιθυμούν, είτε είναι μέλη είτε απλοί επισκέπτες. Αρκεί η επίσκεψη στο δικτυακό τόπο http://wind.pwmn.net:81/wiki/phase3/. Οι Επισκέπτες και τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν τα λήμματα του P Wiki MN. να προσθέτουν ή να επεμβαίνουν σε ήδη υπάρχοντα.

Ποιός επιμελείται το περιεχόμενο στο P Wiki MN;

Τα μέλη και οι Επισκέπτες του P Wiki MN. Μέλος μπορεί να γίνει όποιος το επιθυμεί, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή υποχρέωση. Κάθε μέλος μπορεί να συνεισφέρει στη διαμόρφωση του περιεχομένου όπως και οι Επισκέπτες, με τη διαφορά όμως ότι η συνεισφορά των μελών καταγράφεται.

Χρειάζεται να έχω τεχνικές γνώσεις στη διαμόρφωση ιστοσελίδων ώστε να επιμεληθώ λήμματα του P Wiki MN;

Όχι, καμία απολύτως. Όμως εάν διαθέτε τέτοιες γνώσεις (τις βασικές από τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα διαβάζοντας αυτό το κείμενο), θα μπορείτε να διαμορφώνετε πιο σύνθετα λήμματα, με εικόνες, πολυμέσα, πλαίσια κ.λ.π., και θα σας βοηθούσε να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί το P Wiki MN.


Υπάρχει τρόπος να κατοχυρώσω τα λήμματα που δημοσίευσα;

Τα λήμματα που προσθέτετε μπορείτε να τα αφήσετε ελεύθερα ώστε και άλλα μέλη του P Wiki MN να τα εμπλουτίσουν ή να τα προστατέψετε ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να επέμβει σε αυτά. Το δεύτερο μπορεί να γίνει απλώς επικοινωνώντας με κάποιον από τους διαχειριστές του P Wiki MN


Προσθήκη/Επέκταση λημμάτων

Πώς μπορώ να προσθέσω ένα νέο λήμμα;

Αρχικά ψάξτε για αυτό το λήμμα στο search. Αν δεν υπάρχει μπορείτε μέσα από την σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης να το προσθέσετε.

Πώς μπορώ να επεκτείνω ένα λήμμα;

Εάν επιθυμείτε να επεκτείνετε ένα λήμμα, βρείτε το και απλώς κάντε κλικ στην επιλογή 'Επεξεργασία' στο επάνω μέρος ή αριστερά της σελίδας του λήμματος.

Διαμόρφωση εμφάνισης λημμάτων

Τί πρέπει να γνωρίζω για να συγγράψω ένα λήμμα;

Το μόνο που απαιτείται είναι διάθεση, τίποτε άλλο. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τεχνικά ζητήματα σχετικά με τη διαμόρφωση ιστοσελίδων. Όμως, εάν έχετε τέτοιες γνώσεις (τις βασικές από τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα διαβάζοντας αυτό το κείμενο), θα μπορείτε να διαμορφώνετε πιο σύνθετα λήμματα, με εικόνες, πολυμέσα, πλαίσια κ.λ.π., και θα σας βοηθούσε να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί το P Wiki MN.


Τί είναι ένας εσωτερικός σύνδεσμος (internal link);

Οποιαδήποτε λέξη στην περιγραφή οποιουδήποτε λήμματος μπορεί να γίνει σύνδεση σε ένα άλλο λήμμα του P Wiki MN, όπως στις υπόλοιπες ιστοσελίδες του Διαδικτύου. Αυτές οι συνδέσεις από ένα λήμμα σε ένα άλλο ονομάζονται εσωτερικοί σύνδεσμοι διότι διασυνδέουν λήμματα της ίδιας εγκυκλοπαίδειας. Έτσι, εάν επιθυμείτε ένας αναγνώστης κάνοντας κλικ πάνω σε μία λέξη να μεταβεί σε ένα άλλο λήμμα που εσείς επιλέγετε, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα.

Για τον τρόπο δημιουργίας τέτοιων συνδέσμων δείτε παρακάτω την ενότητα Πώς θα μετατρέψω μία λέξη ή φράση σε εσωτερικό σύνδεσμο;

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι εμφανίζονται με δύο τρόπους:

  • Με χρώμα μπλε και υπογραμμισμένοι όταν πρόκειται για συνδέσμους που εμφανίζουν ένα άλλο λήμμα.
  • Με χρώμα κόκκινο και υπογραμμισμένοι όταν πρόκειται για συνδέσμους που δεν εμφανίζουν ένα άλλο λήμμα αλλά κάποια ενημερωτική σελίδα του P Wiki MN.

Πώς θα μετατρέψω μία λέξη ή φράση σε εσωτερικό σύνδεσμο;

  • Επιλέξτε τη λέξη ή φράση και κάντε κλικ στο εικονίδιο Button link.png.
  • Πριν τη λέξη ή φράση γράψτε τους χαρακτήρες [[ και μετά τη λέξη ή φράση γράψτε τους χαρακτήρες ]]. Π.χ. εάν γράψετε [[Θεσσαλονίκη]] θα μετατραπεί σε Θεσσαλονίκη.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

  • Η διάταξη [[Θεσσαλονίκη]] είναι η απλούστερη δυνατή. Με αυτήν ταυτίζεται το λήμμα στο οποίο παραπέμπει ο εσωτερικός σύνδεσμος με την λέξη ή φράση που επιλέχθηκε ως σύνδεσμος, δηλαδή ο επισκέπτης θα κάνει κλικ στην λέξη Θεσσαλονίκη και θα εμφανιστεί το λήμμα για την Θεσσαλονίκη. Πώς όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετική λέξη ή φράση, π.χ. Η νύφη του Θερμαϊκού, και ο σύνδεσμος να οδηγήσει πάλι στο λήμμα για τη Θεσσαλονίκη; Είναι απλό, μετά τον τίτλο του λήμματος που θα εμφανιστεί τοποθετήστε τον χαρακτήρα | και στη συνέχεια τη λέξη ή φράση που θα λειτουργήσει ως σύνδεσμος, π.χ. [[Θεσσαλονίκη|Η νύφη του Θερμαϊκού]] για να εμφανιστεί ως: Η νύφη του Θερμαϊκού.
  • Πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το λήμμα στο οποίο οδηγεί ο σύνδεσμος υπάρχει (εφόσον δεν πρόκειται για νέο λήμμα). Είναι πολύ χρήσιμο να κάνετε αναζήτηση στο P Wiki MN για να δείτε στα αποτελέσματα που θα εμφανισθούν το πώς είναι καταχωρημένο το συνδεόμενο λήμμα. Στην συνέχεια εισάγετέ το στο κείμενο σύμφωνα με τα παραπάνω.


Τί είναι ένας εξωτερικός σύνδεσμος (external link);

Οποιαδήποτε λέξη στην περιγραφή οποιουδήποτε λήμματος μπορεί να γίνει σύνδεση σε έναν άλλο Δικτυακό τόπο, σε μία ιστοσελίδα έξω από το P Wiki MN. Αυτές οι συνδέσεις από ένα λήμμα του P Wiki MN με τον «έξω κόσμο» ονομάζονται εξωτερικοί σύνδεσμοι. Έτσι, εάν επιθυμείτε ένας αναγνώστης κάνοντας κλικ πάνω σε μία λέξη να μεταβεί σε μία άλλη σελίδα άλλου δικτυακού τόπου, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα (δείτε παρακάτω). Με τον τρόπο αυτόν προσθέτετε πηγές σχετικά με το θέμα του λήμματος που διαμορφώνετε.


Πώς δημιουργήσω έναν εξωτερικό σύνδεσμο;

  • Γράψτε [http://www.pwmn.net/ Patras Wireless Metropolitan network] αντικαθιστώντας στο κείμενό σας το http://www.pwmn.net/' με την διεύθυνση που επιθυμείτε , την λέξη Patras Wireless Metropolitan network με τον τίτλο που θέλετε και θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα έτσι : Patras Wireless Metropolitan network
  • Αν πρόκειται να δημιουργήσετε μια σύνδεση σε η-ταχυδρομείο αντιγράψτε το κείμενο [mailto:somebody@hotmail.com ΘΕΜΑ] και αντικαταστήστε όπου 'somebody@hotmail.com' με την διεύθυνση που επιθυμείτε, όπου "ΘΕΜΑ" με τον τίτλο που θέλετε και θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα έτσι : ΘΕΜΑ


Μπορώ να χρησιμοποιήσω εντολές HTML για να μορφοποιήσω το κείμενο του λήμματος;

Ναι. Εκτός από την πλουσιότερη μορφοποίηση των λημμάτων, η χρήση εντολών HTML σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να εισάγετε και έτοιμα μορφοποιημένα κείμενα βάσει της γλώσσας HTML χωρίς να είναι απαραίτητη άλλη ενδιάμεση επεξεργασία τους.


Πώς μπορώ να χαρακτηρίσω μία λέξη ή φράση ώστε να εμφανιστεί με έντονη γραφή (bold);

  • Επιλέξτε τη λέξη ή φράση και κάντε κλικ στο εικονίδιο Button bold.png.
  • Πριν και μετά τη λέξη ή φράση τοποθετήστε τους χαρακτήρες '''.
  • Χρησιμοποιήστε εντολές της γλώσσα HTML, πριν τη λέξη ή φράση γράψτε <b> και στο τέλος γράψτε </b>.


Πώς θα γράψω μία λέξη ή φράση με πλάγια γραφή;

  • Επιλέξτε τη λέξη ή φράση και κάντε κλικ στο εικονίδιο Button italic.png.
  • Πριν και μετά τη λέξη ή φράση τοποθετήστε τους χαρακτήρες ''.
  • Χρησιμοποιήστε εντολές της γλώσσα HTML, πριν τη λέξη ή φράση γράψτε <i> και στο τέλος γράψτε </i>.


Πώς θα δημιουργήσω τίτλους και υπότιτλους;

Όσο πιο ευανάγνωστο είναι ένα κείμενο τόσο αυξάνει τις πιθανότητές του να αναγνωσθεί. Πως όμως γίνεται ευανάγνωστο ένα κείμενο; Σε αυτή τη σελίδα και παρακάτω, παρουσιάζονται αρκετοί τρόποι για να πετύχετε αυτό το σκοπό. Ένας από αυτούς είναι η χρήση τίτλων και υπότιτλων. Έτσι, με μία ματιά, ο αναγνώστης μπορεί να πάρει την εικόνα της οργάνωσης του κειμένου, τις ενότητες και υποενότητες ουσιαστικά.

Επίσης, χρησιμοποιώντας τίτλους και υπότιτλους βοηθάτε το P Wiki MN να δημιουργεί, εντελώς αυτόματα στη αρχή κάθε λήμματος, έναν πίνακα περιεχομένων ώστε ο αναγνώστης να μετακινείται γρήγορα στο σημείο που τον ενδιαφέρει, όπως σε αυτή τη σελίδα (δείτε την αρχή αυτής της σελίδας).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσα επίπεδα τίτλων και υπότιτλων επιθυμείτε:

  • <b>=<κείμενο τίτλου>=</b>. Είναι το πρώτο (υψηλότερο) επίπεδο τίτλων. Οποιοσδήποτε από τους επόμενους υπότιτλους ανήκει σε αυτόν, έως το σημείο που βρεθεί τίτλος του ίδιου (πρώτου) επιπέδου.
  • <b>==<κείμενο τίτλου>==</b>. Είναι το δεύτερο επίπεδο. Ανήκει πάντοτε σε τίτλο πρώτου επιπέδου (εάν υπάρχει) και οποιοσδήποτε από τους επόμενους υπότιτλους ανήκει σε αυτόν έως το σημείο που βρεθεί τίτλος του ίδιου (δεύτερου) επιπέδου. Επιλέγοντας μια λέξη ή φράση και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Button headline.png αυτή αυτόματα μετατρέπεται σε τίτλο δεύτερου επιπέδου.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε όσα επίπεδα υποτίτλων επιθυμείτε, απλά χρησιμοποιήστε τον αντίστοιχο αριθμό του χαρακτήρα '=' πριν και μετά τον (υπο)τίτλο.


Πώς θα δημιουργήσω μία λίστα με κουκκίδες;

Στην αρχή κάθε νέας γραμμής τοποθετήστε τον αστερίσκο ('*').

Για παράδειγμα γράψτε:

* πρώτη γραμμή με κουκκίδα...
* δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
** υποκατηγορία μετά την δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
* τρίτη γραμμή με κουκκίδα...

για να εμφανιστούν ως:

  • πρώτη γραμμή με κουκκίδα...
  • δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
    • υποκατηγορία μετά την δεύτερη γραμμή με κουκκίδα...
  • τρίτη γραμμή με κουκκίδα...


Πώς θα δημιουργήσω μία αριθμημένη λίστα;

Στην αρχή κάθε νέας γραμμής τοποθετήστε την δίεση ('#').

Για παράδειγμα γράψτε:

# πρώτη γραμμή με αρίθμηση...
# δεύτερη γραμμή με αρίθμηση...
## υποκατηγορία δεύτερης γραμμής με αρίθμηση...
# τρίτη γραμμή με αρίθμηση...

για να εμφανιστούν ως:

  1. πρώτη γραμμή με αρίθμηση...
  2. δεύτερη γραμμή με αρίθμηση...
    1. υποκατηγορία δεύτερης γραμμής με αρίθμηση...
  3. τρίτη γραμμή με αρίθμηση...


Πώς θα δημιουργήσω μία εσοχή(indent) ;

Στην αρχή κάθε νέας γραμμής τοποθετήστε την άνω και κάτω τελεία (:).

Για παράδειγμα γράψτε:

''Αυτή είναι μια κανονική γραμμή.''
:Πρώτη εσοχή.
::Μεγαλύτερη εσοχή.
:::Ακόμη μεγαλύτερη εσοχή.

και θα εμφανισθεί ως:

Αυτή είναι μια κανονική γραμμή.

Πρώτη εσοχή.
Μεγαλύτερη εσοχή.
Ακόμη μεγαλύτερη εσοχή.

Πώς θα προσθέσω την υπογραφή μου;

Ως μέλος της P Wiki MN μπορείτε εκτός της ανάγνωσης λημμάτων να προσθέτετε νέα λήμματα ή να επεκτείνετε λήμματα που ήδη υπάρχουν σε αυτήν. Σε οποιοδήποτε σημείο, συνήθως στην αρχή ή στο τέλος, μπορείτε να εισάγετε την υπογραφή σας, το πλήρες όνομα που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας ως μέλους.

Για να το κάνετε αυτό απλώς γράψτε "~~~~" (ή κάντε κλικ στο εικονίδιο Button sig.png), και αυτό θα αντικατασταθεί αυτόματα, π.χ.:


Πώς θα προσθέσω μία εικόνα;

Δείτε εικόνες


Πώς θα προσθέσω ήχο;

Δείτε ήχοι


Πώς θα προσθέσω έναν πίνακα;

Δείτε πίνακες


Πώς θα προσθέσω μία οριζόντια γραμμή;

  • Τοποθετήστε το δρομέα στο σημείο εισαγωγής της οριζόντιας γραμμής και κάντε κλικ στο εικονίδιο Αρχείο:Button hr.png.
  • Τοποθετήστε το δρομέα στο σημείο εισαγωγής της οριζόντιας γραμμής και γράψτε ---- (4 συνεχόμενες παύλες).


Πώς θα προσθέσω ένα πλαίσιο κειμένου;

Στην αρχή του κειμένου το οποίο επιθυμείτε να εμφανιστεί μέσα σε ένα πλαίσιο γράψτε

<blockquote style="background: white; border: 1px solid black; padding: 1em;"> και στο τέλος του προσθέστε </blockquote>

π.χ. γράψτε:

<blockquote style="background: white; border: 1px solid black; padding: 1em;"> Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο </blockquote>

για να εμφανιστεί ως:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εντολή blockquote παίρνει ως παράμετρο ένα στύλ (style) του οποίου οι παράμετροι background (φόντο), border (πλαίσιο) και padding (εσοχή κειμένου), δέχονται τιμές όπως φαίνεται στα παραδείγματα που ακολουθούν.


Πώς θα αλλάξω το χρώμα στο φόντο του πλαισίου κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την τιμή της παραμέτρου background από white σε μία από τις παρακάτω τιμές:

black #000000 silver #c0c0c0 maroon #800000 red #ff0000
navy #000080 blue #0000ff purple #800080 fuchsia #ff00ff
green #008000 lime #00ff00 olive #808000 Yellow #ffff00
teal #008080 aqua #00ffff gray #808080 white #ffffff

π.χ. αν γράψετε <blockquote style="background: Yellow; border: 1px solid black; padding: 1em;">Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο</blockquote>

θα εμφανισθεί ως

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα αλλάξω το πάχος του περιγράμματος του πλαισίου κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την τιμή της παραμέτρου border από 1px σε π.χ. 30px(pixel), αναλόγως με το πάχος της γραμμής που επιθυμείτε και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί όπως παρακάτω:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα αλλάξω το χρώμα του περιγράμματος του πλαισίου κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την παράμετρο border από black σε π.χ. maroon και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί όπως παρακάτω:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα αλλάξω την εσοχή του κειμένου μέσα στο πλαίσιο κειμένου;

Αντικαταστήστε στο παραπάνω παράδειγμα την τιμή της παραμέτρου padding από 1em σε π.χ. 8em και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί όπως παρακάτω:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα αλλάξω το περίγραμμα του πλαισίου από συνεχή σε διακεκομένη γραμμή;

Μπορείτε να αλλάξετε την border παράμετρο από solid σε dotted και το αποτέλεσμα θα εμφανισθεί ως εξής:

Το κείμενο αυτό βρίσκεται μέσα σε πλαίσιο


Πώς θα εμφανίσω ένα πλαίσιο με διακεκομένη γραμμή γύρω από κείμενο;

Προσθέστε στην αρχή του κειμένου που θέλετε να συμπεριλάβετε μέσα σε πλαίσιο με διακεκομένη γραμμή:

<pre> και στο τέλος προσθέστε </pre>

και θα εμφανιστεί όπως παρακάτω:

==Τίτλος==

===Υπότιτλος===

====Υπο-υπότιτλος====

Προσέξτε ιδιαίτερα το παρακάτω παράδειγμα:

Ένας κενός χαρακτήρας στην αρχή της πρότασης δημιουργηθεί παρόμοιο αποτέλεσμα.
Το ίδιο κι σε αυτή την γραμμή.
Αν όμως το κείμενο της γραμμής είναι μεγάλο `χάνεται` στην δεξιά πλευρά της οθόνης και βγαίνει έξω από τον πίνακα. Λογικό είναι να μην βλέπετε ολόκληρο το κείμενο στην οθόνη σας λόγω της παρενέργειας αυτής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν επιχειρήσετε να μικρύνετε το πλάτος της σελίδας του φυλλομετρητή σας θα δείτε πως το πλαίσιο διακεκομμένης γραμμής δεν αναδιπλώνει το κείμενο όταν αυτό ξεπερνά το πλάτος της σελίδας. Αυτό σημαίνει πως η χρήση του διακεκομμένου πλαισίου ενδείκνυται μόνο στην περίπτωση που το κείμενο κάθε γραμμής είναι μικρό και είστε σίγουροι πως θα μπορεί να εμφανίζεται ολόκληρο.


Πώς μπορώ να χειριστώ τους πίνακες περιεχομένων;

Για κάθε λήμμα με περισσότερους από τρεις τίτλους/υπότιτλους, δημιουργείται αυτόματα ένας πίνακας περιεχομένων, εκτός κι αν:

  • Ένα μέλος του P Wiki MN, στις ρυθμίσεις που επέλεξε έχει απενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή (Άλλες ρυθμίσεις).
  • Σε ένα λήμμα έχει προστεθεί η ειδική λέξη "__NOTOC__". Αντίθετα, εάν σε ένα λήμμα προστεθεί η ειδική λέξη "__FORCETOC__" ή "__TOC__", ο πίνακας περιεχομένων θα δημιουργηθεί ακόμα και εάν υπάρχουν λιγότεροι από τέσσερις τίτλοι/υπότιτλοι.

Ο πίνακας περιεχομένων τοποθετείται πριν από το κείμενο του λήμματος ή, στην περίπτωση χρήσης της ειδικής λέξης __TOC__, στην θέση του ειδικής αυτής λέξης.


Οδηγίες συγραφής άρθρων

Εισαγωγικά

Οι οδηγίες δίδονται για να γίνεται το άρθρο όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρο ώστε να προσφέρει τα μέγιστα να βοηθά και να ενημερώνει καλύτερα τον χρήστη.

4ο Βήμα

Ξαναδιαβάζουμε το άρθρο μας και διορθώνουμε τυχόν λάθη

2ο Βήμα

Προσθέτουμε τις κατηγορίες που ανήκει το άρθρο μας χρησιμοποιώντας είτε τις ήδη υπάρχουσες (Ειδικό: Categories) είτε φτιάχνοντας κάποιες καινουργιες και εμπλουτίζουμε τα σχετικά θέματα με άλλους εσωτερικούς συνδέσμους. Αν υπάρχουν και εξωτερικοί συνδεσμοι τους βάζουμε σε νέα υποπαράγραφο ==Εξωτερικοί Σύνδεσμοι== και τους τοποθετούμε εκεί

3ο Βήμα

Γράφουμε το κείμενό μας εμπλουτίζοντας τον σκελετό που είχαμε σχεδιάσει στην αρχή. Επίσης προσθέτουμε εικόνες και σχήματα που μπορεί να είναι απαραίτητα για να γίνει κατανοητό το άρθρο μας

4ο Βήμα

Ξαναδιαβάζουμε το άρθρο μας και διορθώνουμε τυχόν λάθη

5ο Βήμα

Παρακολουθούμε το άρθρο μας και τις συζητήσεις για τυχόν αλλαγές και προτάσεις από άλλους χρήστες.


ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο υπεύθυνος για το P Wiki MN;

Όλοι εσείς που το διαβάζετε και συνεισφέρετε σε αυτό

Πώς μπορώ να συμμετάσχω πιο ενεργά στην ανάπτυξη του P Wiki MN;

Επικοινωνήστε μέσω του forum αλλά το καλύτερο είναι απλά να συνεισφέρετε γνώση!